Naam: 
Grietens
Voornaam: 
Bruno
Opleiding: 
Interieurvormgever
Werkervaring: 
10 jaar

BRUNO

Subtitle: 
GRIETENS EN B-STYLE

Bstyle is een jong bedrijf en dynamisch bedrijf in volle expansie, gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk gaande van keukens, dressings, badmeubels, kantoren, winkelinrichting tot totaalconcepten. Kortweg interieurs van A tot Z. Oog voor detail en streven naar perfectie staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Onze troeven, eigen atelier met modern machinepark, flexibiliteit, individuele aanpak voor elke klant, werken met verschillende materialen zoals, fineer, HPL, corian, volkern, mortex enz.. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het lakken van meubels. Bstyle werd opgericht in 2010 door Grietens Bruno. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in de interieurbouw besloot hij een eigen bedrijf op te richten zodat hij zich meer kon toeleggen tot eigen ontwerpen en creaties.

PARTNERS

 

 Architecte Maud De Voght

Sinds 2014 werkt B-style op regelmatige basis samen met ir.-architect Maud De Voght voor het uitwerken van interieurontwerpen gaande van particuliere woningen tot gespecialiseerde winkelinrichtingen. Voor Maud zijn architectuur en interieur onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er wordt steeds op maat van de bouwheer gewerkt, met bijzondere aandacht voor materiaalgebruik en vormgeving.

 Standard AHZ   

Droomt u al langer van meer gezelligheid in huis? B-Style en Standard AHZ maken uw droom waar. Standard AHZ zorgt met zijn 50 jaar ervaring voor een perfecte technische installatie geïntegreerd in uw wandkast of haardmeubel op maat. Kiest u voor een haard met hout of liever een haard op gas, B-Style en Standard AHZ bouwen samen met u het haardmeubel van uw dromen. Benieuwt wat wij voor u kunnen doen? Kom een kijkje nemen in de vernieuwde haarden showroom van Standard AHZ op het 1e verdiep en laat u inspireren. Wenst u een afspraak met een interieurspecialist van B-Style? Geen probleem. Op zaterdag maken wij graag een afspraak in onze toonzaal om u te adviseren bij uw project.

 Service Koel    

In samenwerking met Service Koel verzorgen wij de inrichting van uw winkel, bakkerij ,snackbar enz.. Enerzijds zorgt Service koel voor de koel- en vriesinstallatie's en B-style voor een inrichting op maat.